Összetevők
Mustárpehely (35,7%),Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),Fokhagyma,Kömény,Bors,Chili,Kakukkfű,Kukoricakeményítő,Majoranna,Savanyúságot szabályzó anyag nátrium-citrát,Ízfokozó nátrium-glutamát,Fehérjebontó enzim: papainTápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia | 1229 kJ/293 kcal |
Zsír | 13 g |
ebből telített zsírsavak | 0,8 g |
Szénhidrát | 27 g |
ebből cukor | 13 g |
Fehérje | 14 g |
Só | 30,5 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Mustár:Tartalmaz
Tárolás
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.horvathrozi.hu info@horvathrozi.hu
Márka információk
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Receptek
Tradicionális ízeink újragondolva Mustáros grillezett tarja héjában sült burgonyával 1,5 ó Elkészítés: közepes Költség: olcsó Hozzávalók: 1 kg sertéstarja, 1 csomag Horváth Rozi Mustáros gyorspác, 8 közepes burgonya, 1 nagy pohár tejföl, 20 dkg reszelt füstölt sajt Elkészítés: A megtisztított, lehártyázott tarját ujjnyi vastag szeletekre vágjuk fel, kissé klopfoljuk meg. A húsokat szórjuk meg Horváth Rozi Mustáros gyorspáccal, hagyjuk 15-20 percig állni, majd kevés olajjal kenjük meg. A burgonyákat alaposan tisztítsuk meg és csomagoljuk alufóliába, majd helyezzük őket a parázsba. Grillrácson a húsokat süssük készre. A megsült burgonyákat vágjuk fel és még forrón tegyünk rá tejfölt és sajtot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Tipp: A burgonyák mellé süssünk egy kis fej fokhagymát a parázsban, tökéletes kiegészítője a tarjának.
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Előírt terméknév
Mustáros gyorspác fűszerkeverék. Aromazáró csomagolásban
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!