Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),Fokhagyma,Természetes aroma,Dextróz,Természetes bors aroma más természetes aromákkal,Sárgarépa,Pasztinák,Petrezselyem,VöröshagymaTápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia | 318 kJ/75 kcal |
Zsír | 0,2 g |
ebből telített zsírsavak | 0,1 g |
Szénhidrát | 13 g |
ebből cukor | 3,3 g |
Fehérje | 4,2 g |
Só | 76,3 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Tárolás
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson. Száraz helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Termék információk
A Horváth Rozi Kocsonya fűszersó egyszerű megoldást nyújt a kocsonya ízesítésére. Keverékünk egy tasakban tartalmazza mindazon ízesítőket mint a répa, vöröshagyma, stb; amelyek szükségesek egy igazán finom kocsonyához.
Márka információk
A Horváth Rozi Kocsonya fűszersó egyszerű megoldást nyújt a kocsonya ízesítésére. Keverékünk egy tasakban tartalmazza mindazon ízesítőket mint a répa, vöröshagyma, stb; amelyek szükségesek egy igazán finom kocsonyához.
Receptek
4 tányér kocsonyához Hozzávalók: 2,5-3 liter víz, 1,5 kg csülök, köröm, sertésbőr vegyesen, 1 csomag Horváth Rozi Kocsonya fűszersó. Elkészítése: Tegyük a húsokat a vízbe és forraljuk fel. Miután felforrt, a képződött habot egy kis szűrő segítségével szedjük le és ekkor adjuk hozzá a Horváth Rozi Kocsonya fűszersót. Innentől már csak alacsony lángon, gyöngyözve főzzük tovább, amíg a húsok teljesen megpuhulnak. Amint elkészült, még melegen szedjük tányérba és hűvös helyre téve hagyjuk megdermedni. Tipp: Dermedés után egy kevés citrom levével vagy ecettel ízesítve még finomabb.
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Előírt terméknév
Kocsonya fűszersó aromazáró csomagolásban
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!